Dramatikerlinje

Nyt hold starter oktober 2016

Randers EgnsTeater udbyder en Dramatikerlinje for unge med lyst til at skrive teatermanuskripter.

Er du mellem 16 og 25 år og har du lyst til at udvikle dit skrivetalent, så er dette en fantastisk mulighed!

Dramaturg Lise Sofie Houe er underviser på Talentskolens Dramatikerlinje.

Gennem et 7 måneder langt undervisningsforløb præsenteres eleverne på Dramatikerlinjen for den dramatiske kunstforms grundelementer og får samtidig konkrete redskaber, til at arbejde med skriveprocesser og skriveteknikker. Undervisningen foregår i tæt samarbejde med Randers EgnsTeaters professionelle scene og Talentskolens skuespillerlinjer.

Dramatikerlinjen har plads til 8 elever, som mødes med Lise Sofie Houe en aften om ugen til undervisning, feedback, læsning og skrivning. Der er mødepligt på holdet. Herudover arrangeres fire workshopdage, hvor der er tid til fordybelse og intensiv skrivning, samt en række fælles teaterture.

Oplæsning og iscenesættelse er et centralt omdrejningspunkt for arbejdet på Dramatikerlinjen. Dramatik skal høres og ses, ikke pakkes væk. En del af workshopdagene arrangeres derfor i samarbejde med Skuespillerlinjen, og hele forløbet afsluttes med en offentlig præsentation af dramatikerelevernes tekster.

Så har du altid drømt om at skrive teatermanuskripter? Er du allerede i gang, men er teksterne kun nået til skrivebordsskuffen? Og kunne du tænke dig at få en stor bunke grundlggende skrivefærdigheder i et trygt, men ambitist teatermiljø? Så er det nu, du skal ansøge om at deltage i Dramatikerlinjen ved Randers EgnsTeaters Talentskole.

9

Aldersgruppe

16 og 25 år

9

Varighed

Forløbet kører fra primo oktober 2016 til ultimo april 2017.

9

Tidspunkt:

Torsdage imellem kl. 19 – 22.00

9

Spørgsmål

For nærmere information kan du kontakte projekt- og produktionsleder Karin Misser på e-mail karin@randersegnsteater.dk
eller på tlf. 87 10 19 00.

Deltagerne siger:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices odio. Donec augue. Phasellus dui. Maecenas facilisis nisl vitae nibh. Proin vel seo est vitae eros pretium dignissim. Aliquam aliquam sodales orci.

Amatør skuespiller

 

★★★★

”Nu står hun (Johanne Louise Schmidt, red.) der lyslevende og synger smægtende sange med sine guitarvenner. Sange fra et repertoire, hvis fødsel, man skal til bedsteforældregenerationen for at have oplevet. Men livskraft er der i ’Moon River’ og de andre jazzpop-slagere, der denne lørdag aften fik en fyldt sal til at trække vejret i salige genkendelse”.

Gregers DH