• Kategori
  • Varighed
    70 minutter
  • Sal
    Talentsal
Hent billet Køb buffet

Vi skal alle samme vej

Elias er 96 år. Han bor på Vanggaard Lokalcenter, hvor han ikke laver ret meget andet end at vente. Han venter på at komme op, og han venter på at komme i seng igen. Han venter på kaffen, på middagsmaden, på barnebarnet Ronja. Og på en ren ble! Men mest af alt venter han på at dø.

Men da den unge fløs Kristian kommer i samfundstjeneste på lokalcentret, bliver der vendt op og ned på alting. For Kristian lever på kanten. Han kan ikke så godt skelne mellem, hvad der er dit og mit, og hvad der er rigtigt og forkert. Men han ved, hvordan man får liv i kludene. Og han ved, at det er totalt uværdigt at gå med ble, når man selv kan gå på toilettet.

Kristian tager kampen op imod den konservative nattevagt Bjørnvigs rigide regler, og med Kristian ved roret bliver det pludselig lidt sjovere at vente på at dø. Elias krøllede, men charmerende barnebarn Ronja vækker også nye følelser i Kristian. For første gang føler han, at han gør noget rigtigt. Så da Elias beder Kristian om hjælp til at dø, bliver det for alvor svært at skelne! For hvad er nu rigtigt, og hvad er forkert? Hvad er godt, og hvad er ondt?

For første gang på Randers Egnsteater mødes nu et lille hold af talentfulde amatører fra alle Randers EgnsTeaters Talentskoles tre hold i en fælles forestilling. Der er tale om Simone Vinther fra Grundholdet, Mathias Paysen fra Talentholdet samt Henning Græsholm og Lise Aabenhuus fra seniorholdet Olivias Venner.

”Vi skal alle samme vej” er nyskrevet dansk dramatik af forfatter og instruktør på forestillingen Lilje Windbirk.