• Kategori
 • Varighed
  120 minutter inkl pause
 • Sal
  Energi Sal
 • Aldersgrænse
  Fra 15 år
 • Producent
  Figaros
 • Billetpriser
  75 - 150 kr.
Køb billet Køb buffet

Elverhøj

Figaros har endnu en gang kastet sig over et klenodie i dansk teaterhistorie. Denne gang er det selveste Elverhøj.

Handlingen er nogenlunde, som den plejer:
Walkendorf har ladet to spædbørn bytte, og han udgiver sin broderdatter for at være Elisabet Munk. Den rigtige Elisabet (nu under navnet Agnete) opdrages i fattigdom af mor Karen. Ved Elverhøjen møder Agnete ridder Ebbesen, der kommer til at elske hende. Men han skal – mod sin vilje – holde bryllup med jomfru Munk. Kong Chr. 4 har befalet det!

Men den revideres (kraftigt) af de medvirkende, og ud over de allerede indlagte sange tilsættes der mere musik og komik. Og så kan det nok ikke undgås, at en kendt forbryder-bande blander sig, ikke bare i ouverturen, men i selve handlingsforløbet.

OBS: Forestilling med mulighed for spisning. Buffet skal købes senest fem hverdage før forestillingen. Grundet praktiske hensyn, kan vi ikke sælge lige så mange buffetbilletter som teaterbilletter. Det betyder, at der godt kan blive udsolgt af buffeterne, længe inden forestillingen spiller. Man kan altså ikke være sikker på, at kunne købe en buffetbillet, selv om man har en teaterbillet. Heller ikke selv om man er ude i god tid.

Medvirkende: Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff, Rasmus Krogsgaard, Allan Dahl Hansen
Komponist: F. Kuhlau mfl.
Dramatiker/forfatter: J.L.Heiberg, Kjærulff, Krogsgaard og Dueholm