COVID-19

Randers EgnsTeater holder lukket, og alle forestillinger er aflyst til og med 10. maj.

Kunder med billetter til forestillinger i denne periode vil få nærmere besked og skal som udgangspunkt ikke foretage sig noget. Vi kontakter jer på den mail, som er oplyst i forbindelse med billetkøbet. Hvis du ikke mener, vi har din mail, så skriv en mail til post@randersegnsteater.dk med dine kontooplysninger og dit ordrenummer.

Vi opdaterer løbende denne side, hvis situationen ændrer sig. Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

 

Her kan du læse om priser og praktik omkring billetkøb på Randers EgnsTeater. Ved spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os på 87 10 19 00 (tir-fre kl. 10-15) eller på post@randersegnsteater.dk.

Husk, at du altid kan medbringe dine billetter digitalt på telefonen, hvis du har modtaget dem på mail.

Priser

Voksenforestillinger: Løssalg: 150 kr. / Abonnementspris: 110 kr.
Abonnementsprisen udløses ved køb af billetter til minimum tre forskellige voksenforestillinger. Rabatten gælder alle efterfølgende køb til voksenforestillinger i indeværende sæson – abonnementet tilknyttes personligt.
Unge under 25 år og studerende over 25 år(*): 75 kr.

Familieforestillinger:
Familierabat: 75 kr.

Forestillingernes aldersgrænser skal overholdes. Randers EgnsTeater forbeholder sig retten til at afvise for unge børn ved døren.

Der betales et gebyr på 5 kroner pr. ekspedition på nettet.

(*) Der skal kunne fremvises gyldigt studiekort/

 

Forestillinger med spisning

Kuvertpris 150 kr.

Ved de fleste forestillinger med café-opstilling serveres der buffet inden forestillingen. Menuen varierer og kan ses og bestilles på hjemmesiden eller ved henvendelse til teatrets billetkontor.

OBS: Spisning skal bestilles senest fem hverdage før forestillingen. Grundet praktiske hensyn, kan vi ikke sælge lige så mange buffetbilletter som teaterbilletter. Det betyder, at der godt kan blive udsolgt af buffeterne, længe inden forestillingen spiller. Man kan altså ikke være sikker på at kunne købe en buffetbillet, selv om man har en teaterbillet. Heller ikke selv om man er ude i god tid.

Ved forestillinger med buffet åbner teatrets foyer kl. 17.30. Buffeten serveres fra kl. 18 til 19.

Personalet kan besvare eventuelle spørgsmål om allergener.

Billetsalg og information

Billetter købes på randersegnsteater.dk eller ved henvendelse til vores billetkontor. Der kan ikke forestages reservationer online. Det kan kun ske ved henvendelse til billetkontoret. Reserverede billetter skal afhentes senest tre dage efter bestilling. Der pålægges et ekspeditionsgebyr på 10 kr. ved billetkøb på billetkontoret.

Billetkontorets åbningstider:
tirdag til fredag kl. 10-15.
Tlf.: 87 10 19 00
post@randersegnsteater.dk

Betaling: VISA, Dankort og VISA/Dankort, Mastercard, MobilePay.

Ved spørgsmål vedrørende online-køb kan du ringe til Billettens Call Center på 70 20 20 96 mandag til fredag mellem 10 og 16.

Teatrets foyer åbner en time før forestillingen. Døren til salen åbnes kort inden forestillingen og lukkes præcis ved forestillingens start.

Billetter til forestillinger refunderes ikke, men kan op til tre dage før en forestilling byttes til en anden ikke udsolgt forestilling eller et gavekort. Billetter til spisning kan refunderes op til fem dage før forestillingen.

OBS: Ved refusion eller ændringer af billetter til forestillinger eller buffet pålægges der et gebyr på 20 kroner pr. billet.

Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger og trykfejl.

Handicap-service

Kørestolspladser

Det er muligt at booke kørestolspladser til alle forestillinger på Randers EgnsTeater* Disse skal bookes telefonisk på 87 10 19 00 eller ved personlig henvendelse i billetsalget på Randers EgnsTeater, tirsdag til fredag mellem 10 og 15.

Ledsagerbilletter

Kørestolsbrugere, samt publikum der kan fremvise medlemskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice eller stamkort fra Dansk Blindesamfund, kan gratis medbringe ledsager i Randers EgnsTeater.

Ledsagerbilletter kan ikke købes online, men skal bookes ved henvendelse til billetsalget på telefon 87 10 19 00.

Handicap-parkering

Der findes nogle få handicapparkeringspladser tæt ved hovedindgangen til teatret.

*vi tager forbehold for, at der kan optræde enkelte undtagelser.

Teleslynge

Der er teleslynge i Energisalen og AP Salen. Desværre er det ikke installeret i Talentsalen. Det fremgår under den enkelte forestilling, i hvilken sal den spiller