Små blå sko

14/10/2018

En lille entré danner kulisse for SMÅ BLÅ SKO. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen, der går tur med folk. Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen. Så lyder klokken ved entrédøren.

Damen - aka skuespiller Ragnhild Kaasgaard - er en særdeles nærværende fortæller, som har fuldstændig styr på, hvordan man skaber og fastholder kontakten til børnene. Men Ragnhild er ikke alene om at skabe magien. Skjult for publikum er hendes ’usynlige’ medspiller, dukkefører Erik Olsen, gemt bag scenen. Herfra styrer han forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

9

Kategori

9

Varighed

35 minutter
9

Sal

Talentsalen
9

Aldersgrænse

2 - 6 år
9

Producent

Riddersalen
9

Buffet

Ikke muligt

Medvirkende

Erik Olsen, Ragnhild Kaasgaard

Kostumer

Pelle Behrendt

Scenograf

Laurids Bøcher Poulsen

Pressen skriver:

*****
”Selvom man tilhører aldersgruppen 1 ½ til 4 år, kan man sandelig godt gå i teatret. Riddersalen [...] formår på en ganske særlig måde at tryllebinde de allermindste. Ikke med bulder og brag eller voldsfikseret animation, men med poetisk teatermagi, der i den grad taler til børnenes eget fantasisprog."

 

 

CPHCulture

 

Køb billetter til: Små blå sko