En Til Alle

Læs mere og find undervisningsmaterialer

EN TIL ALLE er en teaterordning for børn og unge i Randers Kommune, der skal garantere hvert barn i Randers Kommunes daginstitutioner, dagplejen og skoler mindst én teateroplevelse om året.

Ordningen har vist sig at være en stor succes, og flere end 14.000 børn og unge får sig en uforglemmelig teateroplevelse hvert eneste år!

Privatskoler i Randers Kommune kan også deltage i EN TIL ALLE ordningen.

Det er Randers EgnsTeaters klare håb, at ordningen ikke bliver et maksimum, men et minimum – og at skoler og institutioner ved siden af denne gratisordning fortsat vil købe teaterbilletter, for at give deres tilknyttede børn og unge mulighed for inspirerende og udviklende teaterbesøg mere end bare én gang om året.

Alle skoler og institutioner i Randers Kommune er berettigede til refusion ved køb af teaterbilletter. Dermed er skolernes og institutionernes reelle billetpris kun kr. 28,- pr. billet.

Med en kombination af disse to ordninger bydes skoler og institutioner hermed en enestående mulighed for at tilbyde børn og unge mange store teateroplevelser for forholdsmæssigt få midler.

Der kan bookes til det kommende skoleår fra 1. juni 2018. Det foregår HER…

9

Undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale – Palle alene i verden

Undervisningsmateriale – Kammerater

Undervisningsmateriale – Habibi

Undervisningsmaterialet til HESTEN og MUREN er under udarbejdelse.

9

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kontoret på e-mail post@randersegnsteater.dk
eller på tlf. 87 10 19 00.

9

Åben for alle

Vores EN TIL ALLE forestillinger er åbne for alle. Hvis du er interesseret, kan du kontakte kontoret på post@randersegnsteater.dk eller tlf. 87 10 19 00. Så kan vi hjælpe dig med billetkøb og fortælle hvilke forestillinger, der er ledige pladser til.

Se programmet nederst på siden…