Velkommen til en ny sæson med EN TIL ALLE – teaterforestillinger til børn i Randers Kommune.
Det er en stor fornøjelse igen at melde ud, at der er indkøbt teaterforestillinger til alle børn i Randers Kommune, fra dagpleje/vuggestue til og med 10. klassetrin. På Randers EgnsTeater glæder vi os altid til at de ca. 14.000 børn hen over et år besøger os og ser en professionel teaterforestilling.
Forestillingerne er indkøbt i samarbejde med Randers Kommune og er gratis for alle børn i ETA-ordningen.

Folkeskoler
Ny tilmeldingsprocedure for alle skoleklasserne. I denne teatersæson er der etableret en busordning for de skoler, der ligger uden for det centrale Randers. Der er derfor forhåndsbooket en dato og et tidspunkt for alle skoleklassers teateroplevelse på Randers EgnsTeater. Skolesekretæren får i starten af juni måned tilsendt dato og spilletidspunkt for alle skolens klasser, som formidler disse videre til klasselærerne. Så det eneste, du som klasselærer skal gøre, er at bekræfte din klasses dato for teateroplevelsen til jette@randersegnsteater.dk, så vi ved, I er blevet informeret om dato og ønsker at bruge dette gratis tilbud om en teateroplevelse.
OBS: Be-/afkræftelsen (klasse, kontaktlærer og skole) sendes til Randers EgnsTeater senest 1. september 2019. Med datoinformationen får I også en PDF med beskrivelse af årets forestillinger, ligesom I kan læse om dem på portalen.

Læs mere om ETA forestillingerne på vores SKOLEPORTAL 

Undervisningsmaterialer:

Download undervisningsmateriale til Muren

Download undervisningsmateriale til #Fremtiden

Download undervisningsmateriale til Emma – den fremmede pige

Download undervisningsmateriale til morfarMORFARmorfar

Download undervisningsmateriale til Sally´s Valley

Daginstitutioner
Find forestillingen, der er til jeres målgruppe, og vælg en ledig dato og spilletid. I skal som noget nyt logge ind og tilmelde jer. Her opretter I jer til jeres forestilling med institutionens navn, kontaktperson og telefonnummer/mail. Når I har booket billetter på den dato, I ønsker, vil I modtage en bekræftelsesmail. Har I spørgsmål eller problemer med at logge på, så kontakt teatret.

BOOK HER 

Dagplejen
Tilmelding koordineres via dagplejen i Randers Kommune. Hver enkelt dagplejer får direkte besked om spillested og tidspunkt via dagplejen som tidligere år.

Private skoler og institutioner
I er meget velkomne til at købe billetter til forestillinger, der indgår i ETA-ordningen. Ved reservation og køb af billetter skal I blot kontakte teatret. Pris pr. billet: 40 kr.

Privatpersoner er velkomne til at købe billetter til ETA-forestillingerne. Ved bestilling kontakt venligst teatret.

Kontakt
Administrator Jette Borup på 87101900 / jette@randersegnsteater.dk