Surstrømning

14/08 - 23/08/2017

Klimakrisen har ramt Danmark. Isbjergene smelter, og inden for 24 timer vil verdens lykkeligste folk stå i vand til hårtoppen.

Takket været Dronning Margrethes nære familiære relationer til det svenske kongehus er det lykkedes at skaffe asyl til fem danskere i Sverige. Spørgsmålet er, hvem der er så heldig at være blandt de fem? Og kan hygge, wienerbrød og røde pølser overleve i dansker-enklaven i Sverige, eller står der Kalles Kaviar og surströmning på menuen?

SURSTRØMNING er en satirisk forestilling, der tager pulsen på Danmark og danskerne anno 2017 - om vi danskere og vores forhold til Sverige. Det er en forestilling, som vender alt på hovedet og viser, hvad der kan ske, når det pludselig er os selv, der rammes af naturkatastrofer, strikse asylregler og strenge integrationskrav.

Forvent stærkt overgæret, satirisk sommerteater, der får lattermusklerne til at krampe og øjnene til at løbe. Hold på hat og briller – og hold dig for næsen, når vi åbner en dåse SURSTRØMING til august.

Forestillingen er en unik samproduktion mellem Vendsyssel Teater, Teater Nordkraft, Randers EgnsTeater, Teatret Svalegangen, Folketeatret og Team Teatret. 

9

Kategori

9

Varighed

120 minutter
9

Sal

Energi Salen
9

Aldersgrænse

Anbefalet fra 15 år
9

Producent

Randers EgnsTeater med flere
9

Buffet

Kan tilkøbes

Medvirkende

Hans Holtegaard, Lisbeth Knopper, Holger Østergaard, Camilla Gjelstrup, Signe Barfoed, Morten Bo Koch, Anders Brink Madsen

Oversætter

Peter Dupont

Instruktør

Kasper Sejersen

Dramaturg

Dorthe S. Bebe

Scenograf

Laura Rasmussen

Forfatter

Åsa Asptjärn, Gertrud Larsson

Køb billetter til: Surstrømning