Rethink “fuck” – with love to Aarhus

14/11 - 17/11/2017

Denne personlige forestilling kan opfattes som Palle Granhøjs øjebliks-portræt af sit eget kunstneriske virke. Den blev til på baggrund af et akut behov for at få udtrykt ophobede følelser. Han gentænker udvalgte scener fra tidligere forestillinger og sammensætter dem på ny. Men tilføjer også helt nyt materiale. Han er også selv med på scenen, hvor han får hjælp af både sin lidenskabelige muse og sin musikalske muse samt sine to dæmoner - en mandlig og en kvindelig.

9

Kategori

9

Varighed

50 minutter
9

Sal

Talentsalen
9

Aldersgrænse

Anbefales fra 15 år
9

Producent

Granhøj Dans
9

Buffet

Ikke muligt

Medvirkende

Palle Granhøj, Maria Eshpay, Michal Woznica, Carina Raffel, Anne Eisensee

Instruktør

Palle Granhøj

Pressen skriver:

"Kan rigtig godt lide RETHINK ”FUCK” - with love to Aarhus. Den virker meget ærlig og vil os noget, udover at den insisterer på sit eget væsen. Man mærker fra først til sidst, at der er noget på spil. En konfronterende intim og nøgen seance i råt sammenstykkede, fortættede billeder. Fra lort til himmelske vinger"
Monna Dithmer

*****

Palle Granhøjs udtryksfulde krop og ansigt gennemlever hele dette følelsesregister med en autenticitet, der gør dybt indtryk. Man frygter i starten, at resultatet bliver for privat, men gradvist åbner forestillingen sig op, og bliver en almen fortælling om at gennemleve en krise for til sidst at finde håb. 

cphculture.dk

Køb billetter til: Rethink “fuck” – with love to Aarhus