In Memoriam

07/11/2017

Spansk teater i syret Monty Python-stil

Et tog kører af sporet og tager Percival Robinson Junior med sig. Det kunne være en hvilken som helst by i Europa i det herrens år 1870. Alt, der står tilbage efter ham, er nogle få fotos og minder gemt ned i en kasse. Percival havner i en underverden beboet af fotografier, der mere end villigt underkaster sig deres skæbner. I al sin ensomhed danser han som en rasende med sig selv i bestræbelserne på at holde sine minder i live.

Forestillingen af den spanske teatertrup ’El Retrete de Dorian Gray’ tager udgangspunkt i billeder af mennesker, der døde for mere end 100 år siden og giver mindelser om Monty Pythons syrede, animerede univers. Et visuelt digt over individets tab af minder. En makaber dans som hyldest til fotografiet. En fantastisk parade af animerede portrætters søgen efter sig selv. Ikke mindst en forestilling fuld af humor.

 

Teaterkompagniet ’El Retrete de Dorian Gray’ har hjemme midt i Barcelona, men optræder over hele verden. I teatre, på markeder og på gader og pladser. Fra Brasilien over Taiwan til Iran, Tyrkiet og Israel med flere priser til følge. 

9

Kategori

9

Varighed

60 minutter
9

Sal

AP Salen
9

Aldersgrænse

Anbefales fra 15 år
9

Producent

El Retrete de Dorian Grey
9

Buffet

Ikke muligt

Medvirkende

El Retrete de Dorian Grey

Køb billetter til: In Memoriam