I familien

13/03/2018

Fodet ældre ægtepar Poul og Jette er årets familiehøjtid præget af mislyde. Deres ønskejul bliver forstyrret af den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul. Og af karrieresønnens familie, der har en meterlang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?  

I FAMILIEN er en overgearet generationskomedie, der slår klinger mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter.  

 I FAMILIEN portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er, som om generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer, og langsomt krakelerer julefreden. 

9

Kategori

9

Varighed

130 minutter med pause
9

Sal

Energi Salen
9

Aldersgrænse

anbefalet fra 15 år
9

Producent

Svalegangen
9

Buffet

Ikke muligt

Medvirkende

Ole Jakobsen, Bodil Lassen, Daniel Bevensee, Kirstine Hedrup, Martin Geertz, Kaja Kamuk

Instruktør

Per Smedegaard

Forfatter

Anna Panduro

Køb billetter til: I familien