Hamlet

25/04/2018

Hamlet er klar til at blive konge. Han har forberedt sig på det hele sit liv. Men da kongen dør, gifter hans mor sig med Hamlets onkel, som hun også peger på som arving til tronen. Nu får Hamlet en mistanke: Var det helt naturligt, da hans far – den gamle konge – døde? Og stod hans onkel i virkeligheden bag et statskup?
Hamlet er en veluddannet humanist, der troede, han skulle bruge sit liv på politik, fred og familieliv. Men pludselig står han midt i et spil fuld af intriger, hævn, magt og død. Hvordan kan Hamlet være sikker på at gøre det rigtige? Hvordan kan han bruge sit liv til gavn for Danmark?
Hamlet tager kampen op mod sin intrigante familie, og ved at alliere sig med lokale skuespillere flytter han spillet om magten over på teaterscenen. Nu vil det vise sig, om sandheden kan filtreres fra alle løgnene.  I Mungo Parks udgave af den klassiske Shakespeare-forestilling fortolkes Hamlets dilemmaer med nutidige øjne.

9

Kategori

9

Varighed

110 minutter
9

Sal

Energi Salen
9

Aldersgrænse

anbefalet fra 15 år
9

Producent

Mungo Park Allerød
9

Buffet

Ikke muligt

Medvirkende

Anders Budde Christensen, Nana Morks, Jonas Munck Hansen, Rikke Lylloff, Marianne Mortensen, Mads Hjulmand, Henrik Prip

Dramaturg

Martin Lyngbo

Pressen skriver:

******
"Den er intens som bare fanden og bør kunne få selv den største Shakespeare-skeptiker med på vognen. Gør dig klar til en kulturoplevelse i særklasse!"
Scenekanten

*****
Ungt Teaterblod

******
"Vedkommende"
Frederiksborg Amtsavis

****
Ren "House of cards"

Politiken

****
Berlingske

Køb billetter til: Hamlet