Salgs- og leveringsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Randers EgnsTeater har registreret betalingen.  

LEVERING

Billetterne kan købes i teatrets billetluge.
Billetterne kan desuden købes og printes ud på Randers EgnsTeaters hjemmeside.

Du kan vælge at få billetterne fremsendt mod et gebyr, hvis du bestiller billetter via Randers EgnsTeaters hjemmeside.
Billetterne sendes til dig på den adresse, du har opgivet, med almindeligt brev. Randers EgnsTeaters sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes. Det er derfor ikke nødvendigt at sende brevet anbefalet. Du behøver altså ikke at være hjemme, når billetterne kommer med posten.  

BETALING

Når du køber billetter via vores hjemmeside, kan du betale med VISA / DANKORT. 
Når du køber billetter i billetlugen, kan du betale kontant eller med VISA / DANKORT.  


BILLETTEN

Billetten er dit adgangstegn til et konkret arrangement. Billetten accepteres kun én gang. Billetten må ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. For at opnå den størst mulige sikkerhed bliver billetten udstedt til dig personligt. Du har kun krav på at komme ind til arrangementet, såfremt du kan identificere dig. Det er derfor vigtigt, at du altid medbringer billedlegitimation (pas, kørekort, Dankort eller lignende). Køber du flere billetter i samme navn, er det nødvendigt, at du er tilstede, når samtlige billetter anvendes. Ønsker du at overdrage billetten til en anden, skal du kontakte Randers EgnsTeater senest 3 hverdage før arrangementet, der mod gebyr udsteder nyt billet.  

BORTKOMST

Bortkomne billeter refunderes ikke. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte Randers EgnsTeater eller arrangøren, der på konkret grundlag vil afgøre, om der kan udstedes en erstatningsbillet.  

REFUNDERING

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Opkrævet billetgebyr refunderes ikke.  

AFLYSNING

Aflysning dækker kun over, at arrangementet slet ikke gennemføres. Ændringer i repertoiret, af datoen, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. anses således ikke som aflysning.  

REKLAMATION

Ved enhver form for reklamation henvises til Randers EgnsTeater på info@Randers-EgnsTeater.dk eller telefon 87101900.  

FORBEHOLD

Randers EgnsTeater tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer. Randers EgnsTeater forbeholder sig ret til at ændre på pladstildelingen inden for samme billetkategori samt at flytte til anden kategori mod at udbetale kunden en eventuel prisdifference.